Hoveniersbedrijf Hoofddorp

Hoveniersbedrijf Hoofddorp van Groen Kwaliteit is dé specialist in Hoofddorp en omstreken wat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen betreft. We werken nauw samen met de allerbeste tuinarchitecten uit de regio en hebben zelf ervaren hoveniers in dienst. Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de tuinarchitect en de hovenier kunnen wij onze klanten een optimale kwaliteit garanderen, want een fraaie tuin begint altijd bij een goed en functioneel ontwerp.

Gespecialiseerd Hoveniersbedrijf uit Hoofddorp

Als gespecialiseerd Hoveniersbedrijf Hoofddorp kunnen wij voor onze klanten de tuin creëren die zij graag willen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen onze klanten precies aangeven hoe zij hun ideale tuin voor zich zien. Onze tuinarchitecten kunnen die ideeën dan omzetten naar de praktijk, waardoor onze hoveniers de tuinen naar alle wensen en behoeften van de klant kunnen inrichten.

Flexibel

Wij zijn een uiterst flexibele Hovenier uit Hoofddorp. Naast dat wij onze klanten kunnen begeleiden van het ontwerp van de tuin tot en met de oplevering, kunnen particulieren of bedrijven óók zelf hun ontwerp aandragen. U kunt bij ons daarom ook terecht als u alleen een ontwerpplan of een plan voor de beplanting voor de tuin wilt laten maken om daar vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Het meenemen van oude beplanting uit een eerdere tuin behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Daarnaast ontwerpen wij niet alleen complete tuinen of leggen wij gehele tuinen aan, wij verzorgen ook het onderhoud van tuinen. Uiteraard voorzien wij onze klanten ook van advies op het gebied van tuinieren en tuinontwerp.
Als deskundig team steken wij graag onze handen uit onze mouwen, of het nu gaat om een kleine stadstuin of een uitgestrekte parktuin, u kunt op ons rekenen. Indien u interesse heeft in de diensten van hovenier Groen Kwaliteit uit Hoofddorp, dan kunt u contact met ons opnemen via de e-mail of de telefoon.