Referentie Achterlaten

Schuur Haarlem

Great result – at first I thought the quoted price was a bit high, but then they really delivered and did an amazing, clean and on-time job. I am very happy with the result and would definitely recommend them,

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Gerrit

Schuur

Mooie en solide schuur in korte tijd gebouwd door betrouwbare en zeer vriendelijke vakmannen.

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Joyce Sikking

tuinrenovatie

Onze tuin en schuur waren toe aan vernieuwing.
Na veel zoeken kwamen we terecht bij Kris, die een slim voorstel had om de schuur te renoveren.
Uiteindelijk is het nog mooier geworden dan we hadden verwacht.
Kris denkt creatief mee, overlegt steeds tijdens het werk en komt de afspraken goed na. En hij is prettig in de omgang!

Lees meer
Score:
Locatie: Amstelveen
Naam: Diek Viehoff

Achtertuin

Wij zijn heel erg tevreden over GroenKwaliteit in Haarlem. Kris is een ontzettend vakkundige man, die al zijn afspraken netjes nakomt. Hij heeft een mooi ontwerp geleverd en alles is keurig uitgevoerd. Ze moesten door onze woonkamer en ook dit is keurig gedaan. Complimenten voor Kris en zijn team!

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Andre Ooms

Mooie stadstuin

Samen met Melanie Geels hebben we eerst een ontwerp gemaakt. Via Melanie zijn we in contact gekomen met Kris en zijn team. We zijn super blij met het resultaat. Ze werken secuur, netjes en zijn betrouwbaar. Kris is erg handig met hout en kan mooie dingen maken zoals een pergola. Zie de foto’s voor het resultaat!

Lees meer
Score:
Locatie: Amsterdam
Naam: Liza Glandorf

Renovatie voortuin

Nog elke dag heel blij mee! Onze nieuwe voortuin. Complete renovatie van a tot z, uitgevoerd door Groen Kwaliteit. Onder leiding van Kris werd er heel hard gewerkt. Kris denkt mee, is creatief, heeft oog voor detail, past last minute nog dingen aan indien nodig en is bovendien heel vriendelijk in de omgang. Een absolute aanrader dus!

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Fam. Belle

Betrouwbaar hovenier

We hebben afgelopen voorjaar heel fijn samengewerkt met Kris, hij heeft het ontwerp van Indra mooi gerealiseerd. Hij is een deskundig, betrouwbaar en betrokken hovenier gebleken.
Nu in de herfst bleek dat 1 van de geplante bomen niet was aangeslagen is deze keurig vervangen.
Groen Kwaliteit is van harte aan te bevelen!!

Lees meer
Score:
Locatie: Heemstede
Naam: E. Bosch

Hovenier met oog voor detail

Ons oude schuurtje was aan vervanging toe. We wilden een groter exemplaar met voldoende ruimte voor fietsen en een plek om te klussen. In een ingewikkelde situatie (scheef lopende achtermuur, restanten van de oude schuur, rekening houden met bouwwerk van buren) heeft Kris geweldig werk geleverd.

In goed overleg nam hij ons mee in zijn idee├źn en werkwijze. Hij werkt zeer zorgvuldig, met oog voor detail en is bovendien een sympathieke man met humor. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat.

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Fam. van der Ham

De transformatie van de tuin in Haarlem met een geweldig resultaat.

Onze tuin was een ravage na de verbouwing en nu wonen we in een prachtig “stadsparkje”. Kris en zijn team hebben het ontwerp van de tuinarchitect Ton Vissers als uitgangspunt genomen en er voor ons een prachtige tuin van gemaakt. Praktische tips, zorgvuldig vakmanschap en voortdurend in overleg, dat zijn voor ons de waardevolle eigenschappen van de dienstverlening van Kris en de zijnen. Zowel vwb bouwwerken, belichting als bestrating is alles piekfijn afgeleverd: Tuinmannen en meer!
Ton & Milly

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Ton en Milly Wouter

Tuin aanpassen in Heemstede

Groen Kwaliteit heeft onze achtertuin onder handen genomen en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Groen Kwaliteit dat zijn prettige mensen, die netjes en rustig te werk gaan en ook tijdens het proces denkt Kris goed met ons mee en komt nog met last-minute tips en adviezen. De tuin is ontworpen door de architect die aangesloten is bij deze hovenier en ook dat is absoluut een aanrader! Zelf wisten we niet waar te beginnen, maar zij kon ons helpen de tuin zo in te richten dat alles in balans is; kleuren, de verhoudingen tussen tegels en groen, etc.. de tuin is een echte verlenging van ons huis en met dit weer is het genieten!

Lees meer
Score:
Locatie: Heemstede
Naam: Celine van Eeden

Referentieformulier

Alle reacties worden gecontroleerd door een spam filter, dus niet direct gepubliceerd.