Referentie Achterlaten

Complete renovatie tuin en nieuwe schuur en veranda

We zijn erg blij met het eindresultaat van onze complete tuin renovatie, na drie maanden hard werken door Kris en Lukas. De schuur en veranda zijn architectonisch en bouwkundig van hoog niveau. Met een prachtige uitstraling, mede door het gebruik van gedroogd hardhout. Alles is in stijl, tot en met de kleur van stopcontacten en schakelaars toe. De bestrating met Waaltjes is deels aangepast met veel oog voor detail en behoud van de halfronde contouren in de tuin. Kris betrok ons steeds nauw bij zijn ideeën en de uitvoering daarvan. Hij dacht echt mee in oplossingen die pasten bij onze wensen. Ook met betrekking tot de tuin- en veranda verlichting. Kris is heel deskundig, weet veel van diverse materialen. Hij denkt creatief mee in wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. De beregeningsinstallatie is ook goed aangelegd. Kris is heel betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken steeds na. Last but not least: hij is heel prettig in het contact, heeft veel humor.
Het ontwerp voor de renovatie en het beplantingsvoorstel is door Melanie Geels gemaakt. In 3D tekeningen en filmpjes, zodat we er een goede voorstelling van konden maken. Ook dit contact verliep soepel en efficiënt. Het plan was in korte tijd gereed.
We zijn erg blij met deze mensen in zee te zijn gegaan en bevelen GroenKwaliteit van harte aan!

Lees meer
Score:
Locatie: Overveen
Naam: Peter en Pauline

Renovatie achtertuin

Kris en zijn team hebben top werk afgeleverd. Ze werken netjes en denken met je mee. Ook als er na opleveringen vragen en/of problemen zijn worden deze adequaat en snel opgelost. Tot op heden nog steeds erg blij mee!

Lees meer
Score:
Locatie: Velserbroek
Naam: Tom G.

Tuin 300m2

Nadat Melanie Geels onze complete tuin heeft ontworpen adviseerde zij ons Kris van Groen Kwaliteit aan. Wij hebben diverse offertes met elkaar besproken en zijn met hem het avontuur aangegaan. Bestrating, schutting, overkapping, terras, kantopsluitingen, electra aanleg tuinverlichting, schommel pergola.
Wij vonden het belangrijk een degelijke en duurzame basis te creëren waar wij het komende voorjaar zelf met bomen en planten/bloemen verder mee aan de slag konden.
Wij hebben geen seconde spijt van deze beslissing. Het resultaat is werkelijk prachtig en staat als een huis. Het prettige aan werken met Kris is dat hij oog heeft voor details en veel verstand heeft van houtsoorten en overlegt daar waar nodig of wenselijk.
Dus als je een mooie tuin wilt…bel of mail Groen Kwaliteit!

Lees meer
Score:
Locatie: Spaarndam
Naam: Remco Erich

Meer groen en overkapping

We zijn zeer tevreden over de manieren van werken en communiceren. Alles wordt besproken, je komt nooit voor verrassingen te staan. Met een prachtig resultaat.

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Sabine van Roozen

Schuur Haarlem

Great result – at first I thought the quoted price was a bit high, but then they really delivered and did an amazing, clean and on-time job. I am very happy with the result and would definitely recommend them,

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Gerrit

Schuur

Mooie en solide schuur in korte tijd gebouwd door betrouwbare en zeer vriendelijke vakmannen.

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Joyce Sikking

tuinrenovatie

Onze tuin en schuur waren toe aan vernieuwing.
Na veel zoeken kwamen we terecht bij Kris, die een slim voorstel had om de schuur te renoveren.
Uiteindelijk is het nog mooier geworden dan we hadden verwacht.
Kris denkt creatief mee, overlegt steeds tijdens het werk en komt de afspraken goed na. En hij is prettig in de omgang!

Lees meer
Score:
Locatie: Amstelveen
Naam: Diek Viehoff

Achtertuin

Wij zijn heel erg tevreden over GroenKwaliteit in Haarlem. Kris is een ontzettend vakkundige man, die al zijn afspraken netjes nakomt. Hij heeft een mooi ontwerp geleverd en alles is keurig uitgevoerd. Ze moesten door onze woonkamer en ook dit is keurig gedaan. Complimenten voor Kris en zijn team!

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Andre Ooms

Mooie stadstuin

Samen met Melanie Geels hebben we eerst een ontwerp gemaakt. Via Melanie zijn we in contact gekomen met Kris en zijn team. We zijn super blij met het resultaat. Ze werken secuur, netjes en zijn betrouwbaar. Kris is erg handig met hout en kan mooie dingen maken zoals een pergola. Zie de foto’s voor het resultaat!

Lees meer
Score:
Locatie: Amsterdam
Naam: Liza Glandorf

Renovatie voortuin

Nog elke dag heel blij mee! Onze nieuwe voortuin. Complete renovatie van a tot z, uitgevoerd door Groen Kwaliteit. Onder leiding van Kris werd er heel hard gewerkt. Kris denkt mee, is creatief, heeft oog voor detail, past last minute nog dingen aan indien nodig en is bovendien heel vriendelijk in de omgang. Een absolute aanrader dus!

Lees meer
Score:
Locatie: Haarlem
Naam: Fam. Belle

Referentieformulier

Alle reacties worden gecontroleerd door een spam filter, dus niet direct gepubliceerd.