Uw hovenier in Heemstede en Aerdenhout

Uw tuin in Heemstede en Aerdenhout

Groen Kwaliteit is een Haarlemse hoveniersbedrijf die alle zorg omtrent het tuinontwerp, de tuinaanleg én de tuininrichting uit handen neemt. Ons deskundige hoveniersbedrijf heeft zowel tuinarchitecten als hoveniers in dienst, waardoor wij tuinen kunnen ontwerpen en aanleggen. De aanleg van een tuin of de verzorging ervan is vakwerk. Wij werken dan ook met geschoold vakbekwaam personeel en uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Door de nauwe samenwerking tussen onze tuinarchitecten en de hoveniers kunnen wij u tuin precies aanleggen zoals u dat graag wilt, zonder dat u hoeft te bemiddelen tussen beiden. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring als hovenier óók advies geven over de inrichting van de tuin. Zo kunnen wij automatische sproei-installaties aanleggen, installeren we tuinverlichting en zijn we in staat om kunstgras te leveren en te leggen. Naast al deze groenvoorzieningen is onze specialisatie maat en tuintimmerwerk.Onderhoud van uw tuin

Als hoveniersbedrijf voor de regio Heemstede en Aerdenhout begrijpen wij dat iedere tuin zijn eigen aanpak nodig heeft. Gelukkig zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen maar ook in het onderhoud ervan. Regelmatig tuinonderhoud is belangrijk. Samen met u willen we graag de juiste balans tussen uitbundige groei en goed onderhoud vinden. Wij hebben de know-how en de deskundigheid om u hierover van een goed advies te kunnen voorzien.

Kwaliteit

Groen Kwaliteit heeft eigen tuinarchitecten, maar u kunt ook zélf uw ontwerp aanleveren. Onze hoveniers kunnen uw ontwerp dan omvormen tot een prachtig resultaat. Bij ons staat immers de klant centraal. Na de aanleg van uw tuin heeft deze ook de nodige aandacht en onderhoud nodig. Wij kunnen dit tuinonderhoud deskundig voor u uitvoeren, waardoor uw tuin haar kwaliteit zal behouden en in de loop der tijd er alleen maar mooier op zal worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.