Beregening – automatische sproei-installatie

Voor een optimale verzorging van uw tuin, het gazon, de bloemperken en de planten moet u juiste maatregelen treffen. Uw wilt immers zo lang mogelijk plezier hebben van de bloemen en planten rondom uw huis. Dit betekent niet alleen dat u uw voor- en achtertuin regelmatig moet laten onderhouden en verzorgen, maar dit betekent  ook dat u voor voldoende bewatering voor uw tuin moet zorgen.

Groen Kwaliteit heeft diverse automatische sproei-installaties op voorraad, waarmee het onderhoud van uw tuin een stuk makkelijker wordt.

De werking van een automatische tuinberegening

Behalve dat automatische sproei-installaties de verzorging van uw tuin eenvoudiger voor u maken, bent u ook in de gelegenheid om een optimale vochtbalans in uw tuin te creëren. Bij automatische tuinberegening wordt aan de hand van sensoren vastgesteld hoeveel neerslag er is gevallen, hetgeen wordt gemeten tegen de hoeveelheid water die de planten en bloemen nodig hebben.

Wanneer de tuin té droog is, zal de automatische beregening automatisch gaan werken. De sensoren, een druppel-irrigatiesysteem én een goede afvoer voorkomen dat de tuin met teveel water wordt besproeid.

Welke automatische sproei-installaties zijn er?

Groen Kwaliteit is een gecertificeerd leverancier en installateur van de allerbeste merken voor automatische beregening in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Aerdenhout. In ons assortiment hebben wij toonaangevende Amerikaanse merknamen zoals Hunter, Nelson, Rain Bird en Signature. Deze bedrijven staan allemaal bekend om hun jarenlange expertise met automatische irrigatiesystemen voor tuinen en om de topkwaliteit die zij leveren.

Met een ontwerp van automatische tuinberegening op maat, schaft u een uitstekend bewateringssysteem aan en staan uw bloemen, planten, struiken en andere gewassen er voor lange tijd perfect en verzorgd bij.

Groen Kwaliteit – ontwerpen en plaatsen van automatische tuinberegening

U kunt niet alleen op Groen Kwaliteit rekenen voor een professioneel tuinontwerp, wij zijn ook dé expert voor het aanleggen en het installeren van automatische sproei-installaties. Onze deskundige medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in het opzetten van betrouwbare en doeltreffende automatische sproei-installaties voor alle soorten tuinen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Hoofddorp.

Natuurlijk kunnen wij het naast het aanbrengen van een passend irrigatiesysteem ook uw tuinaanleg verzorgen. Door hierbij nauw samen te werken met onze tuinarchitect, zorgt Groen Kwaliteit ervoor dat u binnen een mum tijd van een geheel vernieuwde tuin kunt genieten.