Visie op tuinen

Wordt het een klassieke tuin of een gezinstuin?

Wilt u inspiratie opdoen? Een tuin biedt u vele mogelijkheden. Of uw tuin nu modern is of klassiek, groot of klein, uitbundig of ingetogen. Uw tuin moet bij u en bij uw huis passen. Wordt het een tuin met oog voor de natuur, lekker speels van opzet voor de kinderen? Of wordt het een klassieke tuin met veel borders en veel bloemen? Uw tuin maakt deel uit van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer van uw tuin moet geheel aan uw wensen voldoen. Groen Kwaliteit hecht veel waarde aan de tevredenheid van de klant en kan met haar kennis en expertise de juiste tuin voor u ontwerpen en realiseren!

Genieten van de warmte, de zon en de romantisme zomeravonden? Even uit de sleur van alledag en tot rust komen met een boek en een lekker glaasje wijn? Lekker met goede vrienden praten rondom een vuurschaal? Uw tuin is onderdeel van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer moet uiteraard helemaal bij u passen. Groen Kwaliteit hecht veel waarde aan de wensen van de klant en voorziet u graag van een uitstekend advies.

Groen Kwaliteit is van mening dat een tuin altijd, dus in elk seizoen, moet blijven boeien en functioneel moet blijven. Daarom houden wij bij het ontwerp hier volop rekening mee. Rust, harmonie en een ruimteverdeling in balans zijn de kwaliteiten die een ontwerp net dat beetje extra geven. Groen Kwaliteit ontwerpt en legt tuin aan waarvan u zult genieten.

In een oriënterend gesprek bespreekt Groen Kwaliteit graag wat uw wensen zijn en willen we samen met u bekijken welke soorten tuinontwerpen passen bij uw smaak, uw huis en uw omgeving. Onze tuinarchitect zal u graag voorzien van advies bij het ontwerpen van uw tuin.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen – tuinplezier het hele jaar rond

Genieten van de warmte van de zon en de zwoele zomeravonden? Even uit de sleur van alledag en tot rust komen met een boek en een lekker glaasje wijn? Lekker met goede vrienden praten rondom een vuurschaal? Uw tuin is onderdeel van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer moet uiteraard helemaal bij u passen. Groen Kwaliteit hecht veel waarde aan de wensen van de klant en voorziet u graag van een uitstekend advies.

Groen Kwaliteit is van mening dat een tuin altijd, dus in elk seizoen, moet blijven boeien. Daarom houden wij bij het ontwerp hier volop rekening mee. Rust, harmonie en een ruimteverdeling in balans zijn de kwaliteiten die een ontwerp net dat beetje extra geven. Groen Kwaliteit ontwerpt en legt tuin aan waarvan u zult genieten.

In een oriënterend gesprek bespreekt Groen Kwaliteit graag wat uw wensen zijn en willen we samen met u bekijken welke soorten tuinontwerpen passen bij uw smaak, uw huis en uw omgeving. Onze tuinarchitect zal u graag voorzien van advies bij het ontwerpen van uw tuin.