Uw hovenier in Haarlem

Uw tuin in Haarlem

Groen Kwaliteit is een Haarlems hoveniersbedrijf dat  gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en inrichten van tuinen. In een stad als Haarlem is elke tuin verschillend: van zeer ruim tot heel klein. Wij geloven dat er in elke tuin, ongeacht de grootte, een pareltje schuilt. Wij helpen u graag met het ontwerp en de uitvoering hiervan.

Omdat wij een uitstekende samenwerking met de beste tuinarchitecten uit de regio hebben, kunnen wij u zowel voorzien van een deskundig advies bij het ontwerp als de aanleg van uw tuin en de inrichting daarvan.

Tuinaanleg Haarlem

Voor de aanleg van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. De gerenommeerde tuinarchitecten waarmee wij samenwerken hebben een perfect oog voor detail, waardoor bijvoorbeeld een vijver nooit te groot zal ogen in een tuin of een boom niet haar schaduw zal laten vallen over uw gehele terras.

Uw ideeën en uw wensen voor uw tuin blijven echter centraal staan in onze werkwijze. Onze tuinarchitecten zijn, mede dankzij hun ruime ervaring, in staat om uw wensen te combineren met de praktische invulling hiervan.

Haarlem: hoveniers met een effectieve aanpak

Onze tuinarchitecten en hoveniers werken nauw met elkaar samen zodat u verzekerd kunt zijn van een prachtig resultaat. De communicatielijnen zijn kort zodat u zelf niet hoeft te bemiddelen in de vertaling van het ontwerp naar de praktische uitvoering hiervan. Wij beheersen alle onderdelen van ons vak: de bewerking van de grond, de beplanting, het bemesten, de bestrating, de aanleg van sproei-installaties, sfeervolle tuinverlichting en alle tuin timmerwerken. Het resultaat hiervan zal direct zichtbaar zijn in uw tuin.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.