Tuinontwerp door de beste tuinarchitecten in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

Bij een tuinontwerp gaat u niet over een nacht ijs. Kiest u voor een sfeervolle verlichting en een overdekt terras? Of heeft een karpervijver uw voorkeur? Bij een mooi tuinontwerp komt er heel wat kijken.

Een echte mooie tuin is meestal het werk van een tuinarchitect die zijn vak verstaat. Hij moet kennis hebben van tuinaanleg, tuinarchitectuur en zelfs van het herinrichten van tuinen. Wij werken samen met de beste architecten uit de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Aerdenhout zodat we zeker weten dat uw bent verzekerd van het beste eindresultaat. Wij werken nauw samen met deze architecten en wij kennen hun kwaliteiten, weten wat ze voor hun diensten in rekening brengen en weten precies wat we van hen kunnen verwachten. Zo kunnen we u voorzien van een deskundig tuinadvies dat alle andere tuinadviezen overtreft.

Een gedegen aanpak

Voordat de hovenier de grond gaat bewerken of uw heg in vorm gaat brengen, moet precies duidelijk zijn wat er moet gebeuren.

De tuinarchitect moet de hoveniers met wie hij samenwerkt goed informeren en daarnaast moet hij goed hebben geluisterd naar uw wensen. Wij zorgen ervoor dat elke partij voortdurend op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Eerdere klanten hebben aangegeven dat ze dat onderdeel van onze aanpak ontzettend op prijs stellen. U weet bij ons altijd precies wat u kunt verwachten.

Mogelijkheden – een tuinontwerp op maat óf een tuinadvies

Een goed tuinontwerp gaat verder dan wat mooie beplanting en een mooie afscheiding. Hier weten wij alles van. Een functioneel tuinontwerp is een samengaan van schoonheid, functionaliteit en balans. Met name de omvang van de verschillende tuinonderdelen zijn hierbij erg belangrijk. Een grote vijver kan mooi zijn, maar ook overheersen in de tuin.

Wij hebben oog voor schoonheid en detail in uw tuin, waardoor u bent verzekerd dat uw tuin precies de juiste balans heeft van alle onderdelen. Het resultaat? Een tuin die met recht het verlengstuk van uw huis mag heten.