Tuinverlichting – buitenverlichting, ontwerp en installatie

Tuinverlichting en buitenverlichting hebben meerdere doelen:

  • veiligheid
  • sfeer
  • het accentueren van de elementen

Vandaag de dag wordt de sfeer steeds belangrijker in de tuin en tuinverlichting kan daarbij een belangrijke rol spelen. Er zijn ontelbare mogelijkheden: van romantisch en dromerig licht tot koel en modern licht in strakke lijnen. Een goed lichtplan is uniek en geheel aangepast aan uw tuinwensen.

Praktisch nut van tuinverlichting met garantie.

Verlichting is van belang in de tuin en rondom het huis bijvoorbeeld om een pad uit te lichten. Dankzij buitenverlichting kunt u tijdens de lange zomeravonden ook gezellig in de tuin blijven zitten. Ook verlichting bij een trapje of op- of aflopend stuk kan ongelukken voorkomen. Daarnaast biedt het veiligheid als u van binnenuit kunt zien wie er in het donker bij voor uw deur staat. Op de verlichting die wij gebruiken zit 5 jaar garantie.

In ons assortiment hebben wij diverse soorten tuinverlichting opgenomen. Wandlampen die bijvoorbeeld aan een muur of schutting bevestigd kunnen worden. Tuinlantaarns die langs het tuinpad of terras geplaatst kunnen worden of tuinspots voor het mooi belichten van uw oprit, planten of bijvoorbeeld een tuinbeeld. Naast moderne tuinverlichting, zoals RVS-tuinlampen hebben wij ook klassieke tuinverlichting en vijververlichting in ons assortiment. Met tuinverlichting creëert u de juiste sfeer in uw tuin.

Elementen accentueren

Wilt u een mooie boom of een beeld uitlichten in het donker? Dat kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van grondspotjes. Door het gebruik van buitenverlichting voor onder water kunnen ook waterelementen of vijvers een extra dimensie krijgen.

Installatie van automatische buitenverlichting

Automatische buitenverlichting en tuinverlichting werken op sensoren die geactiveerd moeten worden. De tijd dat automatische buitenverlichting of automatische tuinverlichting alleen functioneel was is definitief voorbij. Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen te krijgen waardoor functionaliteit en schoonheid perfect op elkaar aansluiten. Wij kunnen elke soort verlichting voor u installeren. Zowel verlichting die werkt op 220V als 24V, LED of halogeenverlichting.