Ervaring en Kwaliteit

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Haarlem en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de allerbeste kwaliteit. Groen Kwaliteit is dé deskundige hovenier in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en omgeving! Door jarenlange expertise heeft hovenier Groen Kwaliteit haar know-how steeds weer kunnen vergroten. Hovenier Groen Kwaliteit volgt de allernieuwste technieken en investeert alleen in tuinmachines en gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit.

Van klassieke tuinontwerpen tot de aanleg van Zen-tuinen

De laatste innovaties op gebied van tuinen, tuinaanleg en tuinontwerp volgen wij op de voet en dit ziet u terug in ons werk. Op het gebied van vaste planten zijn onze hoveniers een gespecialiseerd team. Zij richten zich op de juiste kleurcombinaties en het onderhoud hiervan. Natuurlijk ontwerpen wij ook nog tuinen volgens de klassieke manier waardoor we ook uw tuin kunnen omtoveren in een prachtige klassieke tuin.

Kenmerkend zijn onze tijdloze en duurzame concepten. Elke keer weer anders, afhankelijk van uw situatie. Maar altijd werken wij met één doel: de tuin moet geheel passend bij úw persoonlijkheid en de omgeving waarin u leeft zijn. Onze ontwerpen zijn niet alleen verrassend én stijlvol, maar u ziet hierin onze liefde voor alles wat groeit en bloeit terug.

Groen Kwaliteit helpt uw graag mee om uw droomtuin te realiseren. Ons gespecialiseerde hoveniersteam handhaaft de uitstraling waar het u ooit om begonnen is. U bepaalt hoe vaak, wat en wanneer er moet gebeuren in uw tuin. Onze hoveniers weten alles van het voorkomen én verhelpen van plantenziekten, het onderhouden van bomen, struiken, vaste planten, borders, gazonnen, bestratingen én kunnen u behulpzaam zijn bij het ontwerpen van een tuinkalender. Een tuin is pas af als deze op een vakkundige wijze onderhouder wordt.

Verwezenlijk uw dromen en maak een afspraak met Groen Kwaliteit!

Bekijk samen met ons vakkundig team van groenspecialisten wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin en uw budget.