Ervaring en Kwaliteit

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Haarlem en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de allerbeste kwaliteit. Groen Kwaliteit is dé deskundige hoveniersbedrijf in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en omgeving! Door jarenlange expertise werken we te onze know-how steeds weer kunnen vergroten. Volgen de allernieuwste technieken en materialen onze klanten een breed assortiment en de hoogste kwaliteit te bieden.

Van klassieke tuinontwerpen tot de aanleg van Zen-tuinen

De laatste innovaties op gebied van tuinen, tuinaanleg en tuinontwerp volgen wij op de voet en dit ziet u terug in ons werk. Kenmerkend zijn onze tijdloze en duurzame concepten. Elke keer weer anders, afhankelijk van uw situatie. Maar altijd werken wij met één doel: de tuin moet geheel passend bij úw persoonlijkheid en de omgeving waarin u leeft zijn. We hechten veel belang aan zowel esthetiek als functionaliteit. Daarom onze tuinen zijn niet alleen verrassend én stijlvol maar ok functioneel,

Groen Kwaliteit helpt uw graag mee om uw droomtuin te realiseren. We vervelen ons niet graag in ons werk. Dus hoe moeilijker het project, hoe groter de eisen van onze klanten, hoe groter de dromen die vervuld moeten worden – hoe leuker het voor ons is. Juist daarom kunnen wij met name in tuinschrijnwerk onze capaciteiten laten zien. Het gebruik van ongebruikelijke of zeldzame materialen is voor ons een uitdaging. We werken vaak met thermohout of zeldzame tropische houtsoorten zoals ipe. Ons doel is altijd om een ​​project te maken dat tijdloos is in ontwerp en solide in kwaliteit. Onze projecten eindigen echter altijd met volledig succes en tevredenheid van onze klant – wat voor ons de grootste beloning is.

Meer dan 20 jaar ervaring en geavanceerde gereedschap stellen ons in staat om elk project met enthousiasme te benaderen en in hoge kwaliteit uit te voeren.

Verwezenlijk uw dromen en maak een afspraak met Groen Kwaliteit!

Bekijk samen met ons vakkundig team wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin en uw budget.