2 projecten met Kris gedaan

Score:
Locatie: Aerdenhout
Naam: George van Brugge

Een paar jaar geleden hebben wij Kris gevraagd om onze voortuin aan te pakken en een paar jaar later een deel van de achtertuin te moderniseren. Het eerste project betrof 300m2 voortuin (totale perceel is 1500m2) waar we de oprit vervangen hebben voor grijs split, hardhouten opsluitingen, schellvis betontegels voor het pad en een beukenhaag plus 9 nieuwe bomen.

Het tweede deel betrof +/- 500m2 tuin waar we o.b.v. een tekening van een door Kris aanbevolen tuinarchitecte Melanie Geels (www.tuinontwerpgeels.nl) romdom een nieuw aangelegd zwembad alles aangepakt hebben. De verschillende onderdelen zoals rondom Schellevis borders en terras, beplanting incluis grasmat, bouwen van lounge hoek/tuinhuis/technische ruime voor zwembad en drie muurtjes met verlichting.

Onze wens was om de juiste balans in de dimensies van de ruimtes en hun onderlinge situering weer goed te krijgen. De ruimtes optisch te scheiden door elementen als hagen, muurtjes en groepen heesters. Door de zichtlijnen te gebruiken, zoals een looppad, hebben we de ruimtes weer onderling verbonden. En dat is gelukt.

Groenkwaliteit heeft beide projecten zeer grondig, vakkundig aangevlogen. Kris is een perfectionist en zal niet stoppen voordat het klopt zoals hij dat wenst. Zal niet zonder overleg zo maar zelf aanpassingen maken o.b.v. de originele tekeningen. Is altijd open voor een oplossing als er fouten gemaakt zijn. Wij zouden Kris zeker aanraden voor vergelijkbare projecten.