Achtertuin opnieuw aanleggen

Score:
Locatie: Heemstede
Naam: Leni Overmars

Aan mijn tuin was al vele jaren niets meer gedaan: een verwaarloosde vijver, woekerende planten en struiken en verzakte, of juist door boomwortels omhooggekomen bestrating. Geen plek om de kleinkinderen veilig te laten spelen! Toen kwamen Indra Atman en Kris Turek in beeld. Indra maakte een heel nieuw ontwerp, dat vervolgens door Groen Kwaliteit op fantastische wijze is uitgevoerd.
Zij bleken zeer all-round vakmensen te zijn, die zowel een mooie, fantasievolle bestrating hebben aangelegd als ook een speelveldje voor de kinderen met een hardhouten schommelconstructie. Daarnaast hebben zij ook de beplanting, verlichting en een bewateringssysteem verzorgd.
De samenwerking verliep uiterst plezierig: Kris toonde zich een rustige, kreatieve en flexibele meedenker, die voor onverwachte problemen wel een oplossing wist te vinden.
Wat mij verder opviel was de methodische manier van werken waardoor de chaos beperkt bleef.
Ik zag er enorm tegenop, maar dankzij de manier waarop de mannen van Groen Kwaliteit te werk gingen, is het goed verlopen en genieten we iedere dag opnieuw van een heerlijke nieuwe tuin.
Kortom: zeer aan te bevelen!