Tuintimmerwerk – speciaal aanbod voor kwaliteit liefhebbers

Bij tuinarchitectuur van Groen Kwaliteit moet u denken aan de aanleg en de montage of constructie van alle bijkomende bouwwerken in uw tuin. Een tuinhuis of een veranda in uw tuin kan reuze handig zijn. Wanneer uw tuin groot genoeg is kunt u hele veel plezier van een tuinhuis, veranda of schuur in uw tuin hebben. Misschien komt u ruimte tekort en wilt u een tuinhuis gaan gebruiken om uw spullen zoals fietsen, tuinstoelen en tuingereedschap in op te bergen.

Maar sommige mensen gebruiken een tuinhuis écht als een extra huisje. Ze richten het bijvoorbeeld in als hobby- , werkkamer, gastenverblijf of kantoor (meer hierover zie onze blog). Een andere optie kan zijn om er een sauna in te bouwen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden wat u met een tuinhuis kunt doen. Voor veel mensen is hun tuin niet compleet met alleen het aanbrengen van gras, kunstgras, bloemen of planten. Groen Kwaliteit is daarom hét adres voor iedereen die meer uit zijn of haar tuin wil halen.

Vakmanschap in tuinhout maatwerk

Tuinhout in bouwwerken vereisen veel meer professionaliteit dan hout dat binnenshuis wordt gebruikt. In de tuin zijn er veel minder stabiele omstandigheden, regen wordt afgewisseld met felle zon. Om ervoor te zorgen dat de constructie zijn functies zo lang mogelijk vervult, moet deze goed worden gebouwd.

Groen Kwaliteit staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de maatwerk. Want al onze klanten kunnen de hoogste kwaliteit – geselecteerde materialen en de beste professionaliteit in tuinschrijnwerk verwachten.

Door samen te werken met onze tuinarchitect voorziet Groen Kwaliteit uw tuin van praktische en functionele bouwwerkjes die wij op bestelling kunnen leveren. De mogelijkheden op het gebied van tuin timmerwerken bij Groen Kwaliteit zijn vrijwel onbeperkt. Van tuinmeubelen tot tuinhuis, voor tuinen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Hoofddorp bij Groen Kwaliteit slaagt u altijd. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld tuinhuizen, het plaatsen van hardhouten of composiet vlonders, houten damwanden, trappen, pergola’s en zelfs meubelen op maat…

Tuinarchitectuur met vakmanschap én kwaliteit

Groen Kwaliteit is dus een echt totaalbedrijf, waar u voor al uw wensen rond tuinarchitectuur terecht kunt. Zelfs voor de aanleg van ingewikkelde constructies hebben onze medewerkers de kennis en expertise in huis. Zij zijn gewend om vakmanschap aan kwaliteit te koppelen en zo het beste resultaat te behalen. Om met succes tuinarchitectuur op maat te kunnen garanderen werkt Groen Kwaliteit samen met betrouwbare leveranciers die, net als wij, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo weet u dat u altijd het beste kunt verwachten.