Tuinhuizen, overkappingen en schuren op maat bouwen.

Bent u van plan om een veranda, tuinhuis of een schuur te bouwen, dan is het goed om u eens af te vragen waar u het gebouw voor wilt gaan gebruiken. Bent u op zoek naar een plaats voor tuingereedschap en fietsen? Of naar een sfeervolle plaats waar u zich heerlijk kunt ontspannen? Een hobbyruimte of een ruimte om een praktijk te kunnen houden? Voor al deze doelen zijn op Groen Kwaliteit verschillende mogelijkheden te vinden geheel aan te passen aan uw smaak.

Wilt u een tuinhuis, veranda of schuur zélf ontwerpen maar weet u niet goed hoe? Geen nood, onze ervaren tuinarchitecten maken geheel naar wens een ontwerp van een tuinhuis of veranda voor u. Groen Kwaliteit verzorgt het ontwerp van tuinhuizen, veranda’s en schuren geheel naar uw wensen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Hoofddorp.

Heel veel mogelijkheden – geheel naar uw smaak

Voor wanden en het dak heeft u de keus uit diverse afwerkingsmogelijkheden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld potdeksel Douglas, hardhouten of thermo delen. Al onze tuinhuizen en veranda’s zijn gemaakt op basis van diverse soorten kwaliteit hout. Natuurlijk kunnen de huisjes ook uit bakstenen worden opgetrokken en zelfs nog tal van andere materialen.

Houten of composiet vlonders met onze overkapping zijn zeker iets bijzonders voor uw tuin.

Helemaal als u dit combineert met mooie en goed geplaatste tuinverlichting en en een gevarieerde beplanting. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft de tuinontwerpen van Groen Kwaliteit.

Tuin timmerwerk op maat?

Wij komen graag naar u toe om bij u thuis uw tuinhuis, veranda of uw schuur te bouwen. Op deze manier weet u zeker dat uw gebouw goed gemonteerd wordt en dat u volop kunt genieten van uw aanschaf.

Blog over het plannen en bouwen van tuinhuizen en overkappingen.

Speciaal met onze klanten in gedachten maken we een blog over het plannen en bouwen van tuinhuizen. Op de blog vindt u informatie over belangrijke beslissingen die u moet nemen als u overweegt een tuinhuis op maat te maken. De beste en nieuwste technische oplossingen van basic tot premium. Ook uw moderne, duurzame en functionele tuinhuis is ons doel!

Groen Kwaliteit in de omgeving van Haarlem

U mag hoge verwachtingen hebben voor het perfectioneren van de tuin want dezen zullen bij Groen Kwaliteit helemaal uitkomen. Tuinhuizen, veranda’s en schuren bouwen laat u in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Aerdenhout doen door het vakkundige team van Groen Kwaliteit. De bewoners van andere plaatsen in Noord-Holland kunnen gerust ook eens een mail sturen of de telefoon pakken. Mocht u vragen hebben over een bepaald product of over onze service, neem dan even contact met ons op. We hopen u snel te kunnen helpen bij het creëren van uw eigen, bijzondere droom tuinhuis!