De specialist voor aanleg van terrassen en sierbestrating

Groen Kwaliteit is uw tuinexpert in de ruimste zin van het woord. Behalve voor het tuinonderhoud en het ontwerp van de tuin, kunt u ook op ons rekenen wanneer u het bestaande terras in uw tuin wilt uitbreiden of juist een nieuw terras of vlonder wilt laten aanleggen.

Groen Kwaliteit staat voor hoogwaardige kwaliteit, zowel wat betreft de materiaalkeuze en het terrasontwerp als de uitvoering en de afwerking ervan. Met Groen Kwaliteit weet u dus zeker dat het eindresultaat perfect zal zijn en dat u jarenlang plezier zult beleven aan uw nieuwe, vernieuwde of uitgebreide terras of vlonder.

Terrasaanleg – meerdere materialen mogelijk

Een mooi terras is erg belangrijk voor de uitstraling van uw tuin en wordt in belangrijke mate bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt. Groen Kwaliteit heeft als bedrijf voor tuinarchitectuur en tuinaanleg de beschikking over diverse soorten prachtige materialen. Daarom kunnen onze tuinarchitecten bij het ontwerpen van een terras gebruik maken van de beste materialen en altijd aan de wensen van de klant tegemoet komen.

Groen Kwaliteit geeft u de keuze uit eerlijke materialen waaronder:

  • Diverse soorten hout
  • Diverse soorten hardhout
  • Betonnen tegels en andere elementen
  • Natuursteen
  • Composiet

Dergelijke materiaalsoorten zijn uiterst duurzaam en worden onder meer toegepast bij de aanleg van tuinpaden, sierbestrating en voor het aanbrengen van niveauverschillen in tuinen. Hiernaast is natuurlijk de plaatsing én manier waarop deze materialen worden verwerkt ook erg belangrijk. 

Exclusief ontwerp bij terrasaanleg

Voor welke materialen u bij het laten ontwerpen van uw terras uiteindelijk ook kiest alles is geheel afhankelijk van de sfeer en de uitstraling die u uw tuin wilt geven. Daarnaast moet het terras of vlonder ontwerp natuurlijk ook aansluiten bij de stijl van uw huis.

De medewerkers van Groen Kwaliteit staan u vanzelfsprekend bij met deskundige adviezen en resultaatgerichte aanbevelingen, zodat tot een passend terrasontwerp kan worden gekomen. Of u nu geïnteresseerd bent in onze composiet- of hardhouten terrassen, bijpassende vlonders wilt plaatsen of kiest voor een fraai natuurstenen terras, met Groen Kwaliteit hoeft u zich geen zorgen meer te maken!